Side Area Image

Kar se je začelo kot nedolžen poizkus v naši mali kuhinjici, je na koncu končalo kot srčkan in edinstven izdelek.

+386 41 592 455
nelipot@nelipot.si

Must have

Moji trije MUST HAVE negovalni izdelki za razvajanje otroške kože - Nelipot Otrozhizh.

Tamara Buh

@tamarabuh, natapeti.com
tamara-buh

Zasluženo zmagovalci

Nelipot Cahen, vonj tangerinke, kanange in bergamotke je moj najljubši. Poleti paše, ker je poletni, ostale čase pa me popelje v poletje. Zasluženo zmagal COSMOPOLITAN BEAUTY AWARDS 2021.

Nastja Pavel

@mojababica
nastja-pavel

Brez umetnih dišav

Ful mi pomeni, da Vitova koža diši po njem, ne po umetnih dišavah, zato sem preizkusila linijo Otrozhizh @nelipot_deo, ki je popolnoma naravna, dermatološko testirana in hipoalergena.

Anja Baš

@anjabas
anja-bas

Opazila sem občutno razliko

Prejšnji teden sem se odločila za nakup nove stekleničke olja Lublen. Testirala sem ga zadnji mesec in pol in opazila občutno razliko. Koža je postala mehkejša in nekako generirana. Začela sem opažati tudi nekaj sijaja. To so bili glavni razlogi za nakup nove stekleničke. Komaj sem čakala paketek, ki je prispel danes. Odprem ga in šok! Poleg olja dobim še super cute darilce - šampon za moje uboge lase. Hvala Nelipot!

DK Makeup

@deekaymakeup
dm-makeup

Najnovejši izdelki

Najbolj sveže kreacije izpod naših rok

Popolnoma naravno

Uporabljamo samo naravne sestavine, brez dodatkov.

Skrivni klub

Včlanite se v Nelipotov skrivni klub.

10 praznih = 1 poln

Za 10 praznih prejmete 1 polnega.

Ugodnosti za zvestobo

Dodatni popusti, brezplačni testerji pred uradnimi izidi in še kaj!

Brezplačna dostava

Za zneske nad 40€.

Najnovejše objave

Uporabni nasveti, raziskave, intervjuji, ...

Embalaža iz biorazgradljivih surovin, kaj to pomeni?

Obožujem ga. Brez heca!

Nad Nelipot sem navdušena od prvega nakupa dalje. Ostajam zvesti potrošnik in fen do konca, ker odkar uporabljam deodorante, parfume, pripomočke za osebno nego in higieno, nisem našla boljšega produkta. Iskreno.

Ivjana Banić

ivjana.com

Navdušena sem nad embalažo

Iz dveh razlogov: 1. ker je Nelipot deo končno na voljo v sticku in to mi je veliko bolj všeč kot lonček; 2. ker je ta embalaža, stick, popolnoma biorazgradljiva. V celoti je zasnovana in izdelana v Sloveniji in je iz biorazgradljivih sestavin oz. PLA plastike (plastike iz mlečne kisline).

Nika Veger

beautyfullblog.si

Brez srbečice, enostavna uporaba

Naj vam povem, da sem zelo hvaležna @nelipot_deo, ker so mi poslali v testiranje njihov deodorant v stiku. Kot sem že v prejšnji objavi napisala, sem po uporabi v parih dneh opazila razliko, da nimam popolnoma nobene srbečice za kar sem zelo vesela.

Dijana Begič

@dijanab.138

Diven je MUST HAVE

Ta DIVEN šampon je zagotovo eden izmed MUST HAVE izdelkov. Lase naredi mehke in sijoče, poskrbi za zdrav izgled in njihovo rast <3. Za vse, ki imamo rade da se šampon peni – to je to!

Mojca Mitev

@dreamteamtravelnote

TOP kombinacija za poletje

Moja izkušnja je bila zelo pozitivna… nanos kreme lahek, takoj se vpije v kožo, ni mastna, kljub temu, da je večina sestavin olj. Kokosovo olje navlaži, a hkrati poskrbi, da podpazduhe niso vlažne. Torej TOP kombinacija za poletje.

Larisa

@lepotni.koticek

Popolnoma sem navdušena

Nelipot je deodorantna krema, ki me je popolnoma navdušila. In ne samo mene, po njej vsak dan poseže tudi mami (ne kradi, ker jih nimam neomejeno, hihi) tako da, lahko potrdim, da ima v naši družini že prav posebno mesto med najljubšimi izdelki.

Viva la vida Blog

@katjagrudnik

Prijavi se na e-novičke in prejmi 10% popusta