Najprej je bil Simon, potem je bila Tina, oba otroka osemdesetih. Dve desetletji in še malo zatem, sta se najini poti srečali. Vmes med potepanji, odkrivanji sveta in naju dveh samih, sva prišla na idejo o tem, da bi pričela z izdelavo lastne deodoratne kreme in predstavila to čudežno, naravno delujočo kremo širšemu krogu. Ideja je postala samostojna in si želi rasti, ampak o tem kdaj drugič.

Bloganja sva se lotila, ker želiva z vami deliti:

  1. najine poglede na naravno kozmetiko (tudi zato se bova še naprej trudila, da najini izdelki ne vsebujejo dodatkov za podaljševanje trajnosti, stabilnosti, in tako naprej);
  2. odkritja, s katerimi sva se in se še bova soočala na poti vzpostavljanja lastne znamke naravnih in ročno izdelanih kozmetičnih proizvodov ter
  3. podeliti kaj izkušenj, ki jih imava oziroma jih bova pridobila (npr. nasvet za kakšno dobro knjigo, seminar, članek).

Vsekakor bo blog “živ“ – tu boste našli utrinke iz “proizvodnih“ ur, popotovanj, ki rodijo nove izdelke in še kaj. Predstavila bova tisto, kar se bo nama zdelo zanimivo in seveda, več tistega, na kar bova dobila dober odziv. Zato bova vesela, če boste pustili komentar, misel ali kritiko pod objavami ali pa nama napisali mail, če boste tako želeli (nelipot@nelipot.si).

Pa upava, da se kmalu beremo!

Leave a comment