Side Area Image

Kar se je začelo kot nedolžen poizkus v naši mali kuhinjici, je na koncu končalo kot srčkan in edinstven izdelek.

+386 41 592 455
nelipot@nelipot.si
Image thumbnail

Manifesto

Nelipot pooseblja naravo in iz nje črpa navdih za kozmetiko,
ki zanesljivo kljubuje vsakdanu ter kožo nežno neguje.

Kdo je Nelipot?

Nelipot izvira iz narave za vsakodnevne urbane podvige in življenjske izzive. Naravo diha, pooseblja in iz nje črpa navdih za kozmetiko, ki zanesljivo kljubuje vsakdanu ter kožo nežno neguje. Narava je živa, tako kot smo po naravi živi mi.

Narava ustvarja lepe stvari, zato že od samega začetka, ročno in iz naravnih sestavin izdelujemo kozmetiko, ki poudarja naravno lepoto ter neguje kožo. Z Nelipotom preslikamo spokojnost in moč narave v urbano okolje, da smo kos mestnemu vrvežu vsakdana. Temelj kozmetike Nelipot je trajnost, ki nas vodi pri ustvarjanju izdelkov.

Skrbno izbrane sestavine

Skrbno izberemo najbolj zanesljive in negovalne sestavine naravnega izvora ter jih preprosto zapakiramo v embalažo, ki najmanj obremenjuje okolje.

Narejeno z mislijo na vas

Nelipot nastaja tudi z mislijo na vašo naravo in osebnost, ki gre vsak dan skozi paleto čustev, telesne napore in vsem znane užitke, zato potrebuje zanesljivo nego.

Uporabnost brez meja

Želimo vam olajšati pristop k minimalizmu, zato imajo izdelki Nelipot več namenov uporabe in ne določajo vnaprej, komu so namenjeni.

Izhajamo iz narave

Jo poslušamo, dihamo, občutimo na lastni koži, preden najbolj naravne, zanesljive in nežne sestavine ročno zmešamo ter zapakiramo v embalažo.

Verjamemo v naravne sestavine

Z njimi smo kos mestnemu vrvežu vsakdana. Zato Nelipot ustvarjamo v ravnotežju med naravo in urbanim okoljem. Navdih iz narave in učinkovitost njenih sestavin preslikamo v kakovostne in zanesljive izdelke.

Podpiramo minimalističen pristop

Zato imajo izdelki Nelipot več namenov uporabe in ne določamo vnaprej, komu so namenjeni. Pogled na minimalistično kopalnico z manj izdelki, ki si jih lahko delimo s partnerjem in otroci, je lahko pomirjujoč kot sprehod v naravi.

Stremimo k misli “manj je več“

Manj sestavin, a te skrbno izbrane, so temelj naravne kozmetike Nelipot. Ker verjamemo v njihovo učinkovitost in nežnost kože, sledimo načelu preprostosti.

Sledimo trajnostnemu pristopu

Postavljamo ga za temelj kozmetike Nelipot. Naša embalaža iz stekla in aluminija je ustvarjena za ponovno uporabo, bioplastika pa zaradi možnosti biorazgradnje manj obremenjuje okolje.

Nelipot. Tvoj čar izvira iz narave.

Temelj kozmetike Nelipot je trajnost, ki nas vodi pri uztvarjanju izdelkov. Ker črpamo iz okolja, ne zapletamo zgodbe in sestavin.

5

Let na trgu

38

Naravnih izdelkov

120

Naročil dnevno

144358

Zadovoljnih kupcev

Kaj menijo drugi o nas

Izkušnje uporabnikov naših izdelkov

Všeč mi je, da je poudarek na okolju prijazni embalaži, ki hkrati omogoča enkraten in lahek nanos izdelka, poleg tega pa zadostuje za več tednov uporabe. Preizkusil sem že več vonjev, moj najljubši vonj je SHAC, najbolj učinkovit na moji koži pa je IROF. Tako se vsak dan odločim, kateri deodorant gre z mano na pot.

Marko Babič

Probala sem res že veliko deodorantov, ker se potim. Noben, pa še tako naraven, ni pomagal. Potem sem kupila Nelipot v stiku. Nisem verjela, da bo dober. Noro dober je. Ne dolgo nazaj sem rodila in hormoni so podivjali.

Žana Juvančič

Takoj po prvi uporabi sem se zaljubila v izdelek, si ga najprej izposojala pri mami in nato kupila svojega. Zdaj že nekaj let uporabljam Nelipot deodorante, in prašek za zobe. Izdelki so popolnoma naravni, in skupaj z obnovljivo embalažo okolju prijazni.

Ana Marija Šetina

Ker sem sama velika ljubiteljica naravnih izdelkov, sem bila navdušena, ko mi je prijateljica za rojstni dan kupila Nelipot deodorantno kremo kokos. Takoj sem se zaljubila...predvsem v vonj in občutek na koži.

Katja Dim

2 letni hčerki so ugotovili atopijski dermatitis. Čudežna Masha nam je neverjetno hitro pomagala. Res sem vam hvaležna, sploh zato ker vem, da na svojo malčico ne mažem preparatov, ki bi le trenutno izboljšali stanja dolgoročno pa delali še večjo škodo! Še enkrat hvala!

Nika Ambrožič

Embalaža uauuuu, noro lepa!!! Vse POHAVLE za vrhunske izdelke, čudovito celostno podobo in izjemo ekipo, ki dela v ozadju. Ostanite še naprej tako SUPER in nas razvajajte z vedno novimi produkti. Z navdušenjem bom svoje zadovoljstvo delila tudi naprej in širila zelo dober glas o vaših produktih.

Tjaša Vodeb

Splošni vtis o embalaži je super, je dovolj majhna in ne preogromna – torej zelo praktična za prenašanje (recimo potovanja, izleti itd.). Če na kratko povzamem; zelo sem navdušen nad produktom, osebno uporabljam IROF in ga bom sedaj še z večjim veseljem.

Matic Benet

Veseli me, da bo sedaj na voljo produkt tudi v stiku, saj mi je tak način nanašanja veliko lažji, kot pri produktu v posodici. Sama vsebina pa me je seveda prav tako navdušila. Iskreno je to res edina deodorantna krema, ki mi pomaga pri preprečevanju neprijetnega vonja.

Anja Lebar

Deodorant je odlično opravil svoje delo tudi tokrat, saj me je ščitil neprijetnega vonja skozi celoten dan. Ima lepo in moderno embalažo, ki pritegne pogled. Proizvod mi je na splošno všeč, saj je v privlačni in ekološki embalaži, deluje pa enako, kot tisti v lončku, ki sem ga kupovala do sedaj.

Slavka Kafol

Zelo zadovoljna z delovanjem proizvoda, zdrži tudi v zelo vročih, stresnih razmerah. Vse pohvale!

Mateja Sajovic

Na nov produkt sem komaj čakala, da ga dobim in preizkusim. Prvi odziv je bilo veliko navdušenje :)Ob prebiranju sem bila še dodatno navdušena nad dejstvom, da je embalaža iz obnovljivih materialov/virov in da ni plastična, torej ne obremenjuje okolja, na kar tudi sama gledam vsakodnevno.

Katarina Likovič