Nelipot spatula in zakaj korak k bioplastiki?

Lansko jesen smo k Nelipot dezodoratnim kremam začeli dodajati spatule oziroma žličke za lažji nanos, saj se je mnogo uporabnic in uporabnikov obrnilo na naju s to prošnjo. Razvoj spatule se je začel lansko pomlad, ko smo z oblikovalcem pričeli razvijati njeno končno podobo. V slogu Nelipotovih krilc se je tako zdelo najprimerneje, da spatula nadaljuje to zgodbo in tako vas vsaki vrečki čaka polovica krilc.

Kaj narediti, ko se otrok sreča s prvim neprijetnim telesnim vonjem?

Mladostniki se vsako leto prej srečujejo z neprijetnim telesnim vonjem. Najnovejše raziskave kažejo, da se pubertetniške spremembe začnejo lahko že z osmimi leti, v primeru prezgodnje pubertete pa še nekaj let prej. Izbira dezodoranta je tako nujna, a hkrati ne najlažja odločitev vsakega starša, saj mu želimo ponuditi zdravju čimbolj neškodljiv dezodorant.

Ovce.

Dobro leto poslovanja je za najino kozmetično avanturo pod imenom Nelipot. Pestrosti, ki jo je leto prineslo s seboj, je težko opisati, ampak, da si boste lahko malo bolje predstavljali, bi vam želela predstaviti najine nove najboljše prijateljice, ki sva jih dobila v zadnjem letu in to so – ovce.