Side Area Image

Kar se je začelo kot nedolžen poizkus v naši mali kuhinjici, je na koncu končalo kot srčkan in edinstven izdelek.

+386 41 592 455
nelipot@nelipot.si
Image thumbnail

Pogosta vprašanja

Pogosta vprašanja

Je krema res naravna?

V osnovni kremi (BASIC) so sestavine, s katerimi se dnevno srečujemo tudi v kuhinji: kokosovo maslo, soda bikarbona, koruzni škrob, kozje mleko in jojoba (ta pride v obliki voska). Ne dodajava nikakršnih aditivov za obstojnost (npr. konzervansov) ali dodatnih vitaminov, prav tako ne škodljivih sestavin, ki ponavadi nastopajo v vlogi umetnih zaviralcev neprijetnega telesnega vonja (npr. parabeni, natrijevi lauril sulfati ali aluminijeve spojine).

Tudi SHAC bo temeljila na naravnih sestavinah brez dodatkov in prav tako najini naslednji kozmetični produkti.

 

Dobro, naravna, ampak ali potem res deluje?

Ja, prav zares. Prezikušala sva jo več kot osem mesecev, iskala pravo razmerje sestavin in na koncu prišla do kombinacije, ki omogoča res dolgotrajno zaščito brez nastanka nepriejtnega telesnega vonja čez cel dan in lahko tudi noč, če se jo odločite prebedeti.

Krema poleg tega vpija vlažnost predela podpazduh, kar je do sedaj potrdilo že veliko zadovoljnih uporabnic in uporabnikov.

 

Kakšna je cena in kakšna emabalaža ter koliko časa mi en lonček zdrži?

Cena ene deodorantne kreme je 11,99 EUR. Najdete jo v 50 ml lončku.

Odvisno od rednosti uporabe ter individualnega vzorca potenja (in posledično količine vsakokratnega nanosa) krema zdrži vse od meseca do treh. Tini zdrži mesec in pol, Simonu slab mesec eni izmed najinih prvih strank pa več kot dva meseca (ker je ravnokar ponovila svoje naročilo iz meseca decembra:).

 

Kdo pa proizvaja kremo?

Kremo proizvajava midva sama, v najinem malem “labu“, vse sestavine so certificirane, prav tako embalaža. Vsaka izdelek ima prav tako opravljeno Oceno varnosti kozmetičnega izdelka ter je zanj opravljena priglasitev kozmetičnega izdelka na Evropsko komisijo.

Vsaka krema je ročno zmešana in skrbno zapakirana, v želji, da je za vsakogar darilo v malem, ne glede na to, ali si jo kupite sami, ali vam jo kdo podari.

 

Dobil/a sem kremo, ampak je trdna. Mora biti taka?

Res je, ker je zunaj mrzlo, ste kremo dobili v trdnem stanju. Zaradi naravne sestave brez umetnih dodatkov, krema pridobi pravo mazljivost šele pri 25 stopinjah Celzija in več, tudi zato je priporočljiv nanos po tuširanju, ko je koža mehka in vlažna, krema pa se tako najboljše vpije. V poletnih mesecih bo krema v bolj tekočem stanju, odvisno kako vroče bo.