Side Area Image

Kar se je začelo kot nedolžen poizkus v naši mali kuhinjici, je na koncu končalo kot srčkan in edinstven izdelek.

+386 41 592 455
nelipot@nelipot.si

Trgovina

DomovTrgovinaPrašek za zobeNelipot SHVERKAJ tester

Nelipot SHVERKAJ tester

2.99 

V starih časih so si zobe v Sloveniji umivali z ogljem, tudi Tinina babica Eva, na primer. Na ta način so poskrbeli za svoje zobe in dlesni. Midva sva vzela oglje iz “Drevesa življenja“, kot pravijo kokosovim palmam v Aziji, ter mu dodala začimbe, ki naravno poskrbijo za ohranjanje zdravih zob in dlesni ter svežino zadaha. Ob naročilu 4-ih testerjev podarimo priročno torbico!

Ni na zalogi

Šifra: SHVNT Kategorija:
Opis

Opis

V starih časih so si zobe v Sloveniji umivali z ogljem, tudi Tinina babica Eva, na primer. Na ta način so poskrbeli za svoje zobe in dlesni. Midva sva vzela oglje iz “Drevesa življenja“, kot pravijo kokosovim palmam v Aziji, ter mu dodala začimbe, ki naravno poskrbijo za ohranjanje zdravih zob in dlesni ter svežino zadaha. Ravno ta svežina vas bo, verjameva, osvojila po prvem umivanju zob. V šverkajski mešanici boste našli pet poznanih sestavin, brez dodatkov: ekološki ingverjev prah, aktivno oglje kokosovih lupin, ekološki cimetov prah, ekološki prah klinčkov ter evkaliptusov prah.
 

Dodatne informacije

Dodatne informacije

INCI sestavine

ZINGIBER OFFICINALE ROOT POWDER, CINNAMOMUM ZEYLANICUM BARK POWDER, EUGENIA CARYOPHYLLUS BUD POWDER, CHARCOAL POWDER, EUCALYPTUS OBLIQUA LEAF POWDER, EUGENOL.

Navodila za uporabo

Zmočite zobno ščetko in jo narahlo potopite v prah. Nato si normalno umijte zobe, pomembno je, da si ščetkate dovolj dolgo. Nato požvrkljajte vodo v ustih in izpljunite. Če na umivalniku ostane siva sled, ki se ne izpere samodejno, pomeni, da si niste ščetkali dovolj dolgo. Pomembno je, da si ščetkate dovolj dolgo in vmes izpirate s ščetko, da odstranite prah in odkrijete svoje lepe, bele zobe.

Namen uporabe

Zobni prašek za umivanje zob.

Vsebnost

3 g

Opozorilo

Zaradi vsebnosti ingverja se uporaba odsvetuje nosečnicam. Uporabiti največ 2-krat na dan, krajše časovno obdobje (priporočena uporaba za krajši čas je zato, ker je aktivno oglje abrazivno sredstvo in kljub vsem raziskavam je potrebna še vedno omejena uporaba – torej, en lonček, tri mesece). Minimizirati požiranje, po uporabi obvezno izpljuniti in sprati z vodo. Namenjeno odraslim.

Mnenja (0)

Mnenja

Trenutno ni še nobenega komentarja.

Bodite prvi in ocenite “Nelipot SHVERKAJ tester”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja