fbpx
Side Area Image

Kar se je začelo kot nedolžen poizkus v naši mali kuhinjici, je na koncu končalo kot srčkan in edinstven izdelek.

+386 41 592 455
nelipot@nelipot.si

Trgovina

-20% OFF

Nelipot SHVERKAJ

12.99  10.39 

(1 mnenje stranke)

V starih časih so si zobe v Sloveniji umivali z ogljem, tudi Tinina babica Eva, na primer. Na ta način so poskrbeli za svoje zobe in dlesni. Mi smo vzeli oglje iz “Drevesa življenja“, kot pravijo kokosovim palmam v Aziji, ter mu dodali začimbe, ki naravno poskrbijo za ohranjanje zdravih zob in dlesni ter svežino zadaha.

Ni na zalogi

Šifra: SHVN Kategorija:
Opis

Opis

V starih časih so si zobe v Sloveniji umivali z ogljem, tudi Tinina babica Eva, na primer. Na ta način so poskrbeli za svoje zobe in dlesni. Mi smo vzeli oglje iz “Drevesa življenja“, kot pravijo kokosovim palmam v Aziji, ter mu dodali začimbe, ki naravno poskrbijo za ohranjanje zdravih zob in dlesni ter svežino zadaha. Ravno ta svežina vas bo, verjamemo, osvojila po prvem umivanju zob. V šverkajski mešanici boste našli pet poznanih sestavin, brez dodatkov: ekološki ingverjev prah, aktivno oglje kokosovih lupin, ekološki cimetov prah, ekološki prah klinčkov ter evkaliptusov prah.
 

Dodatne informacije

Dodatne informacije

INCI sestavine

ZINGIBER OFFICINALE ROOT POWDER, CINNAMOMUM ZEYLANICUM BARK POWDER, EUGENIA CARYOPHYLLUS BUD POWDER, CHARCOAL POWDER, EUCALYPTUS OBLIQUA LEAF POWDER, EUGENOL.

Navodila za uporabo

Zmočite zobno ščetko in jo narahlo potopite v prah. Nato si normalno umijte zobe, pomembno je, da si ščetkate dovolj dolgo. Nato požvrkljajte vodo v ustih in izpljunite. Če na umivalniku ostane siva sled, ki se ne izpere samodejno, pomeni, da si niste ščetkali dovolj dolgo. Pomembno je, da si ščetkate dovolj dolgo in vmes izpirate s ščetko, da odstranite prah in odkrijete svoje lepe, bele zobe.

Namen uporabe

Zobni prašek za umivanje zob. Uporabiti največ 2-krat na dan, krajše časovno obdobje (priporočena uporaba za krajši čas je zato, ker je aktivno oglje abrazivno sredstvo in kljub vsem raziskavam je potrebna še vedno omejena uporaba – torej, en lonček, tri mesece). Minimizirati požiranje, po uporabi obvezno izpljuniti in sprati z vodo.

Rok uporabnosti

12 mesecev

Vsebnost

20 g

Opozorilo

Zaradi vsebnosti ingverja se uporaba odsvetuje nosečnicam. Namenjeno le za odrasle.

Mnenja (1)

1 mnenje za Nelipot SHVERKAJ

  1. Avatar

    mapod

    Najprej zelo skeptična glede Shverkaj praška in šverkanja, ampak tudi tole je še en odličen produkt Nelipot podjetja. Ugotoviš, da ne rabiš več zobnih past, še manj penilcev v zobnih pastah. Posebej mi je všeč, ker pusti tako svež okus v ustih kot zobna vodica.

Napiši komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja