Side Area Image

Kar se je začelo kot nedolžen poizkus v naši mali kuhinjici, je na koncu končalo kot srčkan in edinstven izdelek.

+386 41 592 455
nelipot@nelipot.si

Trgovina

DomovTrgovinaVrečkeNelipot platnena vrečka – naravna

Nelipot platnena vrečka – naravna

9.00 

Plastične vrečke so preteklost! Predstavljamo vam nove Nelipot platnene nosilne vrečke, ki so na voljo v treh barvnih različicah (naravna, siva, črna).

Ni na zalogi

Šifra: VRENN Kategorija:
Opis

Opis

Plastične vrečke so preteklost! Predstavljamo vam nove Nelipot platnene nosilne vrečke, ki so na voljo v treh barvnih različicah (naravna, siva, črna).
 
Z letom 2019 so brezplačne plastične nosilne vrečke postale prepovedane, ker predstavljajo velik ekološki problem. Nelipot je blagovna znamka, ki od svojega nastanka dalje stremi k rešitvam, ki so okolju prijazne in ekološko naravnane. Zato smo se odločili, da tudi tokrat podpremo okoljevarstveno iniciativo in pripravimo nekaj posebnega. Kot trajnostno alternativo je Nelipot za vas pripravil svojo vrečko za večkratno uporabo. Naš cilj je zmanjšanje porabe plastičnih vrečk na vsakodnevni ravni. Vrečka je pralna in lahko jo ponovno uporabite. Najpomembnejši prispevek je, da svojo trajnostno vrečko čim večkrat uporabite in s tem upravičite njeno izdelavo. Nelipot vrečka pa je tudi ličen modni dodatek za sproščen sobotni sprehod po tržnici ali nakupovanje v trgovinah Spar in megamarketih Interspar.
 
Z nakupom Nelipot vrečke postanite del gibanja #NELIPOTSPODBUJA in tako pogumno prispevajte svoj korak k zmanjšanju onesnaževanja okolja.

Mnenja (0)

Mnenja

Trenutno ni še nobenega komentarja.

Bodite prvi in ocenite “Nelipot platnena vrečka – naravna”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja