10 praznih = 1 poln / Pošlji 10 praznih embalaž in prejmi 1 novo

Praznujemo 10 let! Spremljaj Nelipot socialna omrežja za akcije!

100% Garancija zadovoljstva

Trajnost je lepa.

Ovce.

napisala TINA ŠTRUBELJ 23. 04. 2016 /zanimivosti

Dobro leto poslovanja je za našo kozmetično avanturo pod imenom Nelipot. Pestrosti, ki jo je leto prineslo s seboj, je težko opisati, ampak, da si boste lahko malo bolje predstavljali, bi vam želela predstaviti naše nove najboljše prijateljice, ki smo jih dobili v zadnjem letu in to so – ovce.

Seveda si nismo omislili kmetije na vrtu. Vsakdo, ki ima kdaj težave s spanjem, je že slišal za dobro znano priporočilo: “Samo štej ovce od 100 nazaj, globoko dihaj in sigurno boš lahko zaspal/a.“ Stvar je delovala sicer le kak dober teden, nato pa so naše nočne prijateljice začele dobivati osebnosti.

Mankica, čudovita, mlada ovca, je nadebudna finančnica, na 100. mestu. Vsak večer je začela z vprašanji kot: “So računi plačani? So računi izdani? Ste poklicali računovodkinjo glede tistega…?“. Brrr, Mankica zna biti kar vztrajna in kmalu spoznaš, da z njeno pomočjo res ne bomo zaspali. Zato smo se obrnili k Ivanki, na 99. mestu. Vsekakor najbolj posebna, s črnimi tačkami in veliko črno liso na prsih – se vidi, da dela v marketingu. Ivanka vsak večer pridno poizveduje, kako napredujemo z izdajo novega produkta, smo se že slišali s fotografom ter, če je gradivo za družbena omrežja za naslednji mesec pripravljeno. Tudi ona zna kaj hitro zasitnariti, zato nadaljujemo h kolegici v črnem, na 98. mestu, poimenovali smo jo Blaženka. Ona ni tipična črna ovca, pač pa pravi sladkorček, ki nas zaslišuje, kako so zadovoljne naše stranke – so vse dobile odgovor, smo poklicali tisto gospo nazaj in kje se je izgubil tisti tester. Z Blaženko imamo najprijetnejše pogovore, ker ve, da so naše stranke najboljše ter razumevajoče in tu ni pritiskov. Pogosto se z njo zaklepetamo, kar pa kdaj užalosti Cvetko, ovco številka 97, a o njej kdaj drugič. Cvetka je namreč prava humoristka in nas prijazno opominja na najbolj hudomušne prigode (teh je vsaj še za eno pisarijo v podobni dolžini).

Če povzamemo – super leto, ki pa je prineslo kar nekaj neprespanih noči. Vsekakor pa prve tri ovce nočnega odštevanja, po našem mnenju kažejo tudi na tri najpomembnejša področja prvega leta, kjer so bili nauki največji – doseganje zadovoljstva strank, pomembnost kontinuitete marketinga ter vzdržnost financ. Brez enega od teh, ni nobenega.

Fotografija: @spela_strubelj_grcar (IG)