10 praznih = 1 poln / Pošlji 10 praznih embalaž in prejmi 1 novo

Praznujemo 10 let! Spremljaj Nelipot socialna omrežja za akcije!

100% Garancija zadovoljstva

Trajnost je lepa.

Nelipot valentinov izbor

napisala TINA ŠTRUBELJ 27. 01. 2018 /zanimivosti

Bliža se praznik zaljubljencev. Čeprav smo valentinovo povzeli od Američanov, pa je vseeno lepa priložnost, da z malo (ali večjo, kakor kdo želi) pozornostjo presenetimo naše drage.

Mi smo za vas pripravili nekaj predlogov in upamo, da vam bomo malo olajšali končno izbiro, v kolikor se boste odločili obdariti vašo ljubljeno osebo. Če želite preživeti zabaven večer, vam predlagamo predstavo v Mestnem gledališču ljubljanskem z naslovom Strašni starši. Gre za absurdno komedijo Jeana Cocteauja, ki govori o močno nenavadnih odnosih v precej nevsakdanji družini, kjer nič ni tako, kot se zdi na prvi pogled. Gre za igro o nerealiziranih, zatajevanih in prepovedanih oblikah ljubezni, zanimivi tematiki za valentinov večer. Če boste morda pripravili večer v okrilju domačega zavetja, vam bo prijetno vzdušje pričarala Nelipot SVIEZHA, svečka s čudovitim vonjem vanilije, ki pomirja in sprošča. Za presenečenje pa lahko poskrbi roza nahrbnitk BOO Packs, ki bo vaši dragi olajšal mestne potepe in bo pravi sopotnik za vse priložnosti. S kodo NELIPOT10 vam nudijo dodatni 10% popust. Romantična izbira je prav tako nova dezodorantna krema Nelipot MLADIZHEN, primerna za najobčutljivejšo kožo, ki bo vašega obdarovanca ali obdarovanko odela v vonj zelenega jabolka in vanilije. V kolikor ste bolj umetniško razpoloženi, predlagamo knjigo Akt na slovenskem – Fotografija, ki omogoča vpogled v slovensko fotografsko ustvarjalnost z njenimi najpomembnejšimi protagonisti od zadnjega desetletja prejšnjega stoletja do sodobnosti, tokrat skozi prizmo upodobitev golega telesa, kot je o njej zapisala urednica Nina Pirnat-Spahić. V kolikor pa bi svojo drago radi posebno pocrkljali, pa vam priporočamo bodi Edita, v katerem bo lahko vaša draga zasijala pod ali nad obleko, narejen iz bleščic in raztegljivega materiala, da se kar najboljše prileže telesu. Mila Krasna vam nudi 15% popust s kodo VALENTINOVO15.

Upamo, da boste našli kak pravi navdih in smo vam prihranili kakšno minuto razmišljanja. Lepo se ljubezensko razvajajte!