10 praznih = 1 poln / Pošlji 10 praznih embalaž in prejmi 1 novo

Praznujemo 10 let! Spremljaj Nelipot socialna omrežja za akcije!

100% Garancija zadovoljstva

Trajnost je lepa.

Novica – Štartaj Slovenija!

napisala TINA ŠTRUBELJ 21. 09. 2020 /zanimivosti

S ponosom naznanjamo, da je ravno naša ekipa del 9 izjemnih podjetniških ekip preteklih sezon Štartaj Slovenija!. Na police smo postavili kar tri nove proizvode. Najbolj srčna in hkrati navihana linija doslej je otroška, njeno ime OTROZHIZH pa izhaja po prikupni besedi, ki v staroslovenskem jeziku pomeni »otročič«.

Del otroške linije so trije esencialni, a po formuli naravi najbližji proizvodi za nego dojenčkove kože: prva krema za telo in obraz, s poudarkom na negi ritke; 100% mandljevo olje z dodatkom vitamina E za nego vseh pregibnih delov in nego kože v zimskem času ter prvi šampon in kopel v enem, za mehurčkasta vodna razvajanja dojenčkov od 3. meseca dalje.

Sijajna otroška linija je enako kot ostali Nelipot proizvodi nastala pod taktirko Nelipotove čudovite ustanoviteljice Tine, ki je navdih za otroško linijo črpala iz lastne potrebe, ki se je pojavila s prihodom hčerkice Karle. Vsaka ženska, ko postane mamica, dobi posebno poslanstvo in popotnico, da v vseh norčavih izzivih, ki jo spremljajo, svojemu dojenčku ponudi le najboljše. Tini je izbira kozmetike predstavljala poseben izziv, ki ga je tako odlično opravila, da so njeni otroški proizvodi ugledali luč prodajnih polic megamarketov Interspar in izbranih trgovin Spar.

Srčna zahvala gre podjetju Spar Slovenija d.o.o., ki so nas podprli v koronskem letu, ko si nihče ne upa delati velikih stvari in nam omogočajo, da živimo svoje sanje. Vsekakor pa izdelki ne bi bili tako dih jemajoči brez pomoči agencije Formitas, ki je poskrbela za čudovito, otročično celostno podobo, ki s ponosom komunicira Nelipotovo povezanost z naravo, otroško preprostost, minimalističen pristop blagovne znamke ter trajnostno naravnanost, ki tokrat sijejo v sinje modro – beli kombinaciji.

Mi pa želimo tokratno slavnostno novičko pospremiti s popotnico za prav vse vas: »Naj se zdrave izbire začnejo zgodaj «.

Podprite nas z nakupom, naše zgodbe pa spremljajte na POP TV med oglasi. Mi pa držimo rožnato obljubo, da se bomo trudili, da naši »otročički« narišejo najbolj iskrive nasmeške na še tako jokave obrazke.

 

Fotografija: Aljoša Rebolj