10 praznih = 1 poln / Pošlji 10 praznih embalaž in prejmi 1 novo

Praznujemo 10 let! Spremljaj Nelipot socialna omrežja za akcije!

100% Garancija zadovoljstva

Trajnost je lepa.

Nelipot je veliki zmagovalec Cosmopolitan Beauty Awards 2021

napisala TINA ŠTRUBELJ 26. 07. 2021 /zanimivosti

V letošnjem izboru za Cosmopolitan Beauty Awards oziroma Cosmopolitanove lepotne nagrade smo sodelovali v dveh kategorijah, in sicer v kategoriji Telo, kjer so predstavljeni izdelki, ki te sprostijo in prirpravijo na nove podvige, v podkategorijah Nega s Prvo kremo za obraz in telo OTROZHIZH ter v podkategoriji Higiena z deodorantom v stiku Cahen.

 

Cosmopolitan Beauty Awards vsako leto predstavljajo top lepotne izdelke leta 2021. Gre za projekt, ki “kot kompas usmerja v vrvežu lepotnega dogajanja in povzema najboljša kozmetična odkritja preteklega leta. Letos se bohoti od kvalitetnih izdelkov, ki niso le ljubezen na prvi preizkus, temveč tudi na drugi, tretji in tako dalje“, kot so zapisali na uredništvu revije Cosmopolitan Slovenija.

 

Konkurenca je bila izjemna, v šestih različnih kategorijah, ki so bile razdeljene na 11 podkategorij je bilo nominiranih vsega skupaj 87 izdelkov. Nelipot je sodeloval s kar dvema izdelkoma v kategoriji Telo, in sicer Prvo kremo za obraz in telo OTROZHIZH v podkategoriji Nega ter z dezodorantom v stiku Cahen v podkategoriji Higiena. Najboljša novica pa je, da je v obeh tudi zmagal!

 

Prva krema za obraz in telo OTROZHIZH (cena 10,99 EUR)  je namenjena v prvi vrsti dojenčkom od rojstva dalje, zaradi svoje kakovostne sestave ter puhaste strukture pa je odlična tudi za odrasle. Gre za izjemno hranljivo kremo, v kateri najdemo karitejevo in kokosovo maslo ter mandljevo olje z dodatkom vitamina E. Strokovna žirantka Daša Kovačič Beković, dr. med., je ob tem zapisala: “Konsistenca kreme je odlična, saj je kot trše maslo, ki se ob nanosu na kožo spremeni v olje. Spremlja jo nežen vonj kokosa, res pozitivno pa me je presenetilo tudi to, da ne pušča mastnega filma.”

 

Nelipot dezodorant v stiku CAHEN (cena 12,99 EUR), z vonjem tangerinke, kanange in bergamotke je popolnoma naravni in certificirano organski in veganski dezodorant, ki odlično deluje v boju z neprijetnim telesnim vonjem ter zmanjšuje vlažnost v predelu podpazduh. Njegovo zmagovalnost je strokovna žirija in v njenem imenu Daša Kovačič Beković, dr. med., pospremila z besedami: “Naredi točno to, kar obljublja! Je blagega in nežnega vonja, neprijetno potenje pa odlično zaustavi!“.

 

Strokovni žiriji in vsem, ki ste glasovali za naša produkta se najlepše zahvaljujemo! Vabimo vas, da si svojega naročite v naši spletni trgovini ali pa jih poiščete v marketih Spar in Interspar ter manjših bio, eko trgovnicah po Slovenijii!