10 praznih = 1 poln / Pošlji 10 praznih embalaž in prejmi 1 novo

Praznujemo 10 let! Spremljaj Nelipot socialna omrežja za akcije!

100% Garancija zadovoljstva

Trajnost je lepa.

Nelipotova prva zlata mednarodna nagrada

napisala TINA ŠTRUBELJ 09. 11. 2021 /zanimivosti

Nelipot je sodeloval na prvem mednarodnem tekmovanju Pure Beauty Awards 2021 v Londonu, organizirano v luči praznovanja njihove 20. obletnice. Z deodorantom v stiku Cahen se je boril v kategoriji za najboljši organski kozmetični izdelek in tudi osvojil zlato odličje.

Razprodana prireditev na Northumberland Avenue 8, ki jo je vodila ikona in superzvezdnica britanske serije RuPaul’s Drag Race Cheryl Hole, je bila odličen dogodek ob njihovi 20. obletnici za podelitve nagrad Pure Beauty Awards. Ocenjevalna komisija Pure Beauty je imela težko nalogo, saj je lahko izbirala med več sto prijavljenimi izdelki, nato pa je javnost oddala svoje glasove za zmagovalce. Urednica Pure Beauty Sarah Parsons je povedala, da Pure Beauty že dve desetletji priznava in nagrajuje najboljše blagovne znamke in izdelke na trgu.

Konkurenca je bila iz celotnega sveta. V kategoriji za najboljši organski produkt je sodelovalo kar 9 kozmetičnih izdelkov, vključno z nami. Žirija je izbirala s pomočjo glasovanja in izbrani smo bili za zlato priznanje za najboljši novi organski produkt. Ta kategorija je bila namenjena novemu organskemu izdelku, ki ga je odobrila ena od mednarodnih agencij za organske standarde. Pri tem so morali upoštevati, da mora imeti organski certifikat celoten izdelek in ne le uporabljene sestavine. Naš Cahen je bil odobren s certifikatom s strani EcoGea standarda.

Nelipot dezodorant v stiku CAHEN (cena 11,99 EUR), z vonjem tangerinke, kanange in bergamotke je popolnoma naravni in certificirano organski in veganski dezodorant, ki odlično deluje v boju z neprijetnim telesnim vonjem ter zmanjšuje vlažnost v predelu podpazduh.

Iz srca bi se radi zahvalili vsem vam, ki ste glasovali za Nelipot. Brez vas nam ne bi uspelo. Če pa bi radi preizkusili našega zmagovalca, si ga lahko naročite na spletni trgovini ali pa ga kupite v vseh marketih Spar in Interspar ter manjših bio, eko trgovnicah po Slovenijii. V mesecu decembru pa ga bo moč kupiti kot del darilnega pakiranja s svečko z vonjem tangerinke, pod imenom DARNIK CAHEN in enaki ceni, tj. 11,99 EUR.