10 praznih = 1 poln / Pošlji 10 praznih embalaž in prejmi 1 novo

Praznujemo 10 let! Spremljaj Nelipot socialna omrežja za akcije!

100% Garancija zadovoljstva

Trajnost je lepa.

Nelipot deodoranti so prejemniki dveh Global Green Beauty Awards nagrad

napisala TINA ŠTRUBELJ 17. 08. 2023 /zanimivosti

Global Green Beauty Awards je že četrto leto podeljevalo nagrade v različnih kategorijah. Nelipot je sodeloval v dveh kategorijah. Prva kategorija je bila izbor najboljšega naravnega deodoranta, kjer smo zasedli drugo mesto, prejel ga je naš deodorant Jeti. V drugi kategoriji, kjer so izbirali najboljšo embalažo iz biorazgradljivih materialov, smo prejeli bronasto odličje z deodorantom Zarano.

Srebrni deodorant v stiku JETI je eden naših najmlajših članov družine Nelipot, ki je bil narejen ekskluzivno za dm prodajalne po Sloveniji.  Vonj bergamotke in mimoze vas očara ter nežno popelje v čarobne južne kraje, “aroma je enostavno božanska“, kot so zapisali žirantje v obrazložitvi nagrade.

Bronasti ZARANO je eden naših najvzdržljivejših deodorantov v stiku do sedaj. S harmonično dišečo mešanico palisandra in živahnega vonja limete vas zjutraj nežno poboža ter vas z nasmehom popelje v nov dan.

Vsi naši deodoratni so 100 % naravni, dermatološko testirani, brez sintetičnih dišav in embalaži iz biorazgradljivih surovin, med seboj se razlikujejo samo po vonjih. Vsi naši deodoranti so odobreni s certifikatom s strani EcoGea standarda.

Zavedamo se, da je tisto kar daješ naravi, ti narava tudi vrne. Zato bomo vedno znova zavzemali za bolj prijazno in čisto okolje. Še naprej se bomo trudili, da bodo naši izdelki naravni in prijazni do ljudi ter našega prelepega planeta.

Hvala za vse čestitke, ki smo jih prejeli v zadnjem času, res smo ponosni in taka energija nas vodi naprej. Brez vaše podpore nam nebi uspelo.

Če pa bi radi preizkusili našega nagrajenca Zarano, si ga lahko naročite na spletni trgovini ali ga kupite v vseh marketih Spar in Interspar ter manjših bio, eko trgovnicah po Sloveniji. Za nagrejenca Jeti pa skočite v dm prodajalne po vsej Sloveniji.