10 praznih = 1 poln / Pošlji 10 praznih embalaž in prejmi 1 novo

Praznujemo 10 let! Spremljaj Nelipot socialna omrežja za akcije!

100% Garancija zadovoljstva

Trajnost je lepa.

Hiter Nelipotov vodnik po naravni negi obraza: 5 bistvenih korakov za sijočo kožo

napisala TINA ŠTRUBELJ 13. 10. 2023 /zanimivosti

Sanjate o polti, ki sije kot tisoč sončnih zahodov? Doseganje brezhibnega obraza ni raketna znanost; vse je odvisno od preproste, a učinkovite rutine nege obraza ter štirih stebrov za dolgoživost, ki ključno vpliva tudi na kožo, in to so: hidratatcija, prehrana, spanec, telesna aktivnost. 

V tem vodniku vam razkrivam pet ključnih korakov, ki bodo vašo kožo popeljali na pot do popolnosti. Potopimo se v svet čarobne naravne nege kože!

1. Obraz očistite kot prava profesionalka:

Vaše potovanje za nego kože se začne s čistim platnom. Dan začnite tako, da s kože sperete ostanke noči in sprožite njeno naravno pomlajevanje. Izberite nežno čistilno sredstvo z uravnoteženim pH, ki ustreza vašemu tipu kože – ne glede na to, ali ste rosna boginja ali pa zagrizena bojevnica, ki se bori z mastno kožo. Mi vam prav kmalu predstavimo novega favorita med čistilci!

Zvečer pa priporočamo, da najprej predel okoli oči očistite z našim malsom za odstranjevanje ličil Rosen. S spatulo ali prstom nanesete nekaj Rosna na vatko (za grah veliko) in z vatko pridržite na predelu trepalnic in obrvi, da vam njegova oljna osnova razgradi ličila ter malo pomažite, nato pa obrišite. Enako lahko naredite po celotnem obrazu, nato pa obraz umijete.

2. Piling za nov začetek:

Odmrle kožne celice lahko uničijo vaš sijaj. Dvakrat na teden svojemu obrazu privoščite piling. Ta korak pomaga odmašiti pore, izenači polt in poskrbi, da je vaše platno pripravljeno na sprejem vseh naslednjih dobrot. Lahko naredite preprostega kar doma, npr. s sladkorjem in olivnim oljem.

3. Hidracija, sveti gral:

Vlaga je ključ do mladostne in prožne kože. Po čiščenju in pilingu obraz navlažite z lahkim, nemastnim vlažilnim sredstvom. To je kot osvežilna pijača za vašo kožo. Suha koža? Namočite jo. Mastna koža? Izberite formulo na vodni osnovi. Naj sijaj ostane močan! Tu vam priporočam našo odlično kremo Cvetozha, ki ni mastna, na vodni osnovi, a izredno hranilna, obraz pa je pripravljen tudi za nanos morebitnih ličil.

4. Serumska senzacija:

Izboljšajte svojo rutino s serumom, ki je prilagojen posebnim potrebam vaše kože. Serumi so kot superjunaki v svetu nege kože, polni močnih sestavin za odpravljanje težav, kot so pigmentacija, drobne gubice ali izguba sijaja. Nanesite ga na kožo in pustite, da se zgodi čarovnija.

Za čez dan vam priporočam naš dnevni serum Cvetozha, prav kmalu pa prihaja še vojak proti staranju za nočno rutino.

5. Zaščita pred soncem, ščit vaše kože:

Nikoli ne pozabite na svoj ščit – zaščito pred soncem! UV-žarki so zlobneži, ki lahko opustošijo vašo kožo. Vsako jutro, tudi če je oblačno ali če ste v zaprtih prostorih, nanesite kremo za sončenje s širokim spektrom. Vaš prihodnji jaz vam bo hvaležen za dodaten trud pri ohranjanju mladostnega sijaja.

To je to! Pet bistvenih korakov (in nasvet za izdelke), ki bodo izboljšali vašo nego kože in vam pomagali doseči sijočo polt, o kateri ste vedno sanjali. Na tej poti sta vaša najboljša prijatelja doslednost in potrpežljivost. Zdaj pa pojdite naprej in osvojite svet s svojim sijočim, brezhibnim obrazom!

Ne pozabite, da je vsak obraz edinstven, zato te korake prilagodite potrebam in željam svoje kože. Srečno sijte!