10 praznih = 1 poln / Pošlji 10 praznih embalaž in prejmi 1 novo

Praznujemo 10 let! Spremljaj Nelipot socialna omrežja za akcije!

100% Garancija zadovoljstva

Trajnost je lepa.

Kako negovati noge za njihov najboljši poletni izgled?

napisala TINA ŠTRUBELJ 14. 06. 2024 /zanimivosti

Najboljši nasvet, ki sem ga kdaj prejela glede lepega izgleda nog je bil, da moram noge negovati tako dobro in pogosto, kot svoj obraz. Najprej sem bila začudena, potem sem si rekla: ”Ni šans, kdo ima toliko časa” in na koncu vseeno preizkusila. Rezultat? Nahranjene, čvrstejše in sijoče noge, ki jih brez sramu pokažem ob prvih spogledovanjih s poletnimi temperaturami.

V nadaljevanju povzemam, kaj sem spremenila oziroma dodala svoji negi nog:

  1. Piling. Tega naredim enkrat tedensko in to iz sestavin, ki jih najdem v domači kuhinji, moji najljubši trenutni so sol, med in olivno olje. To zmešam in nežno masiram po nogah, kakih 3-5 minut vsako nogo. S pilingom je treba biti previden. Namreč, želimo, da se koža olušči odmrlih celic, a da je ne razdražimo.
  2. Še vedno si nisem privoščila laserskega odstranjevanja dlačic, prav tako še nisem odštela denarja za IPL odstranjevalec dlačic, čeprav slišim same pohvale. Jaz si še kar staromodno brijem noge. Sem pa zares ugotovila, da je razlika v kakovosti britvice in te, ki imajo vlažilne trakove okoli, zares pustijo kožo veliko bolj pomirjeno.
  3. Po britju si na kožo nanesem hranilno maslo za telo, kot je naš OTROZHIZH z vonjem kokosa ali pa CAHEN z vonjem tangerinke, bergamotke in kanange.
  4. Pomemben je tudi čas britja. Najbolje je britje opraviti zvečer, kožo izdatno navlažiti, nato pa zjutraj izgled osvežiti z dobrim oljem za telo, priporočala bi naše olje za telo LUBLEN.

Tako kot za kožo na obrazu, v poletnih mesecih ne pozabite tudi na zaščito kože na nogah pred soncem. S tem zmanjšujete nastanek pegic v kasnejši življenjski dobi ter skrbite za samo podaljševanje prožnosti kože.