10 praznih = 1 poln / Pošlji 10 praznih embalaž in prejmi 1 novo

Praznujemo 10 let! Spremljaj Nelipot socialna omrežja za akcije!

100% Garancija zadovoljstva

Trajnost je lepa.

Bombažna vrečka Zakoni vesolja

Kupi in osvoji 19 točke!
+

Bombažna vrečka Zakoni vesolja

Cena

19.98

Navdih za tole vrečko je prišel iz potrebe po eni taki fini vrečki za vsak dan, v katero bo moč spraviti vse od prenosnika, do flaške z vodo, knjig in še česa, hkrati pa bo po pranju ostala takšna, kot je. Motiv za njo ste nam pomagali izbrati vi, oblikovala pa ga je Saša Alič, ki jo najdemo pod umetniškim vzdevkom Ashonimoon in prikazuje 7 duhovnih zakonov Univerzuma.

Velikost vrečke je 49 cm x 37 cm.

Dermatološko testirano
Brez sestavin živalskega izvora
Certificirano organski / naraven
Brez sintetičnih dišav
Biorazgradljiva embalaža / Reciklabilna embalaža

37 na zalogi

Kupi in osvoji 19 točke!
+

Sestavine

100% organski bombaž, izdelan v Evropski uniji.

Sestavine 100 % naravnega izvora

Sestavine bombažne vrečke Zakoni vesolja Sestavine bombažne vrečke Zakoni vesolja
Food

Tako naravno, da lahko poješ

Earth

Embalaža je 100% narejena v Sloveniji

Leaf

Vsi izdelki so narejeni v Sloveniji

Opis:

Celotno vesolje deluje v popolnem ravnovesju in harmoniji ravno zaradi sedmih zakonov Univerzuma. Umetnica Ashonimoon tako razlaga o motivu: ”Če živimo po teh zakonih in jih razumemo, potem doživimo transformacijo v svojih življenjih.“

Prvi zakon je Zakon mentalnosti, ki govori o tem, da je vse v umu, da je vesolje mentalno. Drugi zakon govori o korespondenci, ki trdi, da kar je zgoraj, je tudi spodaj, da je vse eno. Sledi Zakon Vibracije, ki trdi, da nič ne miruje, vse se premika in vibrira, iz tega izhaja, da so naše misli vibracije in da vse kar občutimo, so vibracije. Zakon Polarnosti govori o tem, da ima vse polarnost, svoj nasprotni par. To pomeni, da obstajata za vsako stvar dve plati. Zakon Ritma najde razlago v premikanju, plimi, nihanju, ki ga najdemo vse okoli sebe. Šesti zakon je Zakon Vzroka in Posledice, ki pravi, da ima vsak vzrok svoj učinek, vsak učinek ima svoj vzrok. Zadnji zakon je Zakon spola, ki govori o tem, da v vsem najdemo tako moški, kot ženski princip. Izkazovanje ženskih kvalitet se na ven kaže kot ljubezen, potrpljenje, intuicija in nežnost; izkazovanje moških pa kot energija, neodvisnost, logika in intelekt. V vsakem od nas se prelivajo oboje kvalitete in le tako se doseže celovitost oziroma popolnost.

Vrečko uporabljamo za prenašanje vseh nam ljubih stvari. Ko je umazano, jo operemo na 30 stopinjah Celzija v pralnem stroju. Po sušenju priporočamo še likanje, vendar obrnjeno, da se ne poškoduje motiv.

Velikost: 49 x 37 x 5 cm.

Trajnostni nasvet:

Vrečko uporabljajte vsak dan in s tem upravičite njen nastanek. Za upravičenost izdelave, jo je potrebno uporabiti vsaj 7100-krat (vir: CNN) oziroma jo uporabljati vsak dan za 19,5 let. Zatorej je izbirat iste, ki bo z vami ostala toliko časa zelo pomembna!
Vsekakor pa tudi, če se je naveličate, jo komu podarite naprej in ga/jo razveselite.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Bombažna vrečka Zakoni vesolja”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja