10 praznih = 1 poln / Pošlji 10 praznih embalaž in prejmi 1 novo

Praznujemo 10 let! Spremljaj Nelipot socialna omrežja za akcije!

100% Garancija zadovoljstva

Trajnost je lepa.

Darilna vrečka za 1 EUR

Kupi in osvoji 1 točka!
+

Darilna vrečka za 1 EUR

Cena

1.00

Predstavljamo vam Nelipot bombažno nosilno vrečko Common sense.

Dermatološko testirano
Brez sestavin živalskega izvora
Certificirano organski / naraven
Brez sintetičnih dišav
Biorazgradljiva embalaža / Reciklabilna embalaža

649 na zalogi

Kupi in osvoji 1 točka!
+

Sestavine 100 % naravnega izvora

Opis:

Predstavljamo vam Nelipot bombažno nosilno vrečko Common sense.

Z letom 2019 so brezplačne plastične nosilne vrečke postale prepovedane, ker predstavljajo velik ekološki problem. Nelipot je blagovna znamka, ki od svojega nastanka dalje stremi k rešitvam, ki so okolju prijazne in ekološko naravnane. Zato smo se odločili, da tudi tokrat podpremo okoljevarstveno iniciativo in pripravimo nekaj posebnega. Kot trajnostno alternativo je Nelipot za vas pripravil svojo vrečko za večkratno uporabo.

 

Naš cilj je zmanjšanje porabe plastičnih vrečk na vsakodnevni ravni. Vrečka je pralna in lahko jo ponovno uporabite. Najpomembnejši prispevek je, da svojo trajnostno vrečko čim večkrat uporabite in s tem upravičite njeno izdelavo, saj je študija Ministrstva za okolje in hrano Danske iz leta 2018 pokazala, da je treba torbo iz organskega bombaža ponovno uporabiti 20.000-krat (npr., če ste jo kupili pri 20.-ih in predvidevamo, da boste živeli do 100.leta, to pomeni, da jo morate na leto uporabiti vsaj 250-krat), preden doseže okoljsko učinkovitost običajne plastične vrečke – in ko imamo več bombažnih torb, to število postane vedno bolj nedosegljivo. Zato je pomembno, da jih imamo le nekaj in tiste uporabljamo vsakodnevno.

 

Nelipot vrečka je tudi ličen modni dodatek za sproščen sobotni sprehod po tržnici ali nakupovanje v vaši naljubši trgovini.

Z nakupom Nelipot vrečke postanite del gibanja #NELIPOTSPODBUJA in tako pogumno prispevajte svoj korak k zmanjšanju onesnaževanja okolja.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Darilna vrečka za 1 EUR”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja